Kviberg Park är central för Göteborgs Cup Fotboll 2024, där vi spelar på både naturgräs och konstgräsplaner vid Kvibergs idrottsplats.

Med cirka 20 planer, varav plan nummer 1, 2 och 5 är konstgräs, plan 6 är hybrid och övriga är naturgräs, är parken turneringens   huvudarena.

Matcher i alla åldersklasser, från 3-manna till 11-manna, kommer att spelas här.

A-finalerna kommer att äga rum på Serneke Arenas konstgräsplan och på plan nummer 2.  

Här kommer ni att hitta vår matfestival och lekområde som både spelarna och familjerna kan njuta av.  Enenda kommer även att finnas på plats i Kviberg Park. De kommer att ha en monter där man kan köpa och, om man önskar, få sitt namn tryckt på tröjan eller t-shirten. 

New Body Family kommer även att finnas på plats under Göteborg Cup. I deras monter på Kviberg Park kan ni umgås med dem mellan matcherna, få en goodiebag och tävla om fina priser!

Adress: Luftvärnsvägen 2, 415 27 Göteborg

Det är lätt att ta sig dit med kollektivtrafiken,  närmsta hållplats är Beväringsgatan dit du tar dig med spårvagnslinje 6 mot Kortedala samt linje 7 och 11 mot Bergsjön.  För att söka din resa med kollektivtrafiken använd   Västtrafiks Reseplanerare .

För dig som kommer med bil till spelplatsen rekommenderar vi att söka på Kvibergs Port på Google Maps:

https://maps.app.goo.gl/CFmrGBuKXxLfYJ4W8

Parkeringsplatser är tillgängliga i närheten av spelplatserna, men notera att antalet platser kan vara begränsat eftersom många lag deltar.