Frågor och svar

Nedan kan ni hitta svar på en del vanligt förekommande frågor som rör turneringen.


När stänger anmälan?
Sista anmälningsdag är den 24 april 2022 och efter detta datum kommer vi endast att ta emot anmälningar för att jämna ut grupperna. Vissa klasser kan även komma att stängas före detta datum.

Hur kommer vi att bo på skolan?
Ni kommer att bli tilldelade klassrum/idrottssalar beroende på antalet deltagare i varje förening. Varje klassrum har plats för mellan 15 och 20 personer, idrottssalar betydligt mer. Varje person beräknas få en plats på ca 2 kvm det betyder att ifall ni tar med er stora luftmadrasser så blir det trångt. Notera även att vi inte gör skillnad på manliga och kvinnliga ledare.

Hur många och vilka lag är anmälda?
Så snart som möjligt efter sista anmälningsdatumet så kommer vi att presentera en preliminär lottning. Ni kommer då att kunna se vilka lag som är anmälda samt i vilka klasser. Anledningen till att vi väntar med att presentera detta är att inget lag är helt anmält tills anmälningsavgiften är betald. Det finns lag som är anmälda men som inte har betalt ännu, det finns även lag som har betalt men inte anmält sig. För att minska förvirringen presenterar vi inga anmälda lag innan vi vet säkert.

Vad behöver vi ta med oss till förläggningen?
Ni kommer att bo i vanliga klassrum så ni behöver ta med er sovsäck och liggunderlag/luftmadrass. Tänk dock på att vi beräknar ca 2 kvm per person ifall ni har stora luftmadrasser så blir det trångt.

Hur många spelare får vi vara i truppen?
Det finns ingen begränsning i antalet spelare i truppen utan den begränsning som finns är till varje match där det gäller 11 spelare plus 7 avbytare, 9 spelare plus 5 avbytare eller 7 spelare plus 5 avbytare. Ni kan alltså registrera exempelvis 23 spelare i truppen så länge ni endast fyller i 11+7, 9+5 resp. 7+5 på laguppställningen som lämnas till domaren inför varje match.

Kommentarer

Göteborg & Co