Frågor och svar

Nedan kan ni hitta svar på en del vanligt förekommande frågor som rör turneringen.

Göteborg cup 13 maj-16 maj 2021


Anmälningsavgift per lag med gästkort
  • 11/9-manna lag Flickor/Pojkar 2095 kr / Lag
  • 7-manna lag Flickor/Pojkar 1695 kr / Lag


Anmälningsavgift per lag utan gästkort
  • 11/9 - manna lag Flickor /Pojkar 2700 kr/Lag
  • 7-manna lag Flickor/Pojkar 2300 kr/Lag

Gästkort med boende och mat Serneke arena ( skolsal ) 1865 kr /person
Gästkort med boende och mat på skola ( skolsal ) 1350 kr/person
Gästkort utan boende och mat 295 kr / person


Extra natt boende kan ej erbjudas i skolsalsboende på PSA men däremot på skolor utanför PSA samt på hotellboende PSA.Kontakta kansliet för mer information.

Scandic erbjuder rabatterade priser för boende på hotell, läs mer här

Det finns även hotellalternativ på Prioritet Sereneke Arena titta in på er anmälningssida eller kontakta kansliet för närmare information

När stänger anmälan?

Sista anmälningsdag är den 30 april 2020 och efter detta datum kommer vi endast att ta emot anmälningar för att jämna ut grupperna. Vissa klasser kan även komma att stängas före detta datum.

Hur kommer vi att bo på skolan?

Ni kommer att bli tilldelade klassrum/idrottssalar beroende på antalet deltagare i varje förening. Varje klassrum har plats för mellan 15 och 20 personer, idrottssalar betydligt mer. Varje person beräknas få en plats på ca 2 kvm det betyder att ifall ni tar med er stora luftmadrasser så blir det trångt. Notera även att vi inte gör skillnad på manliga och kvinnliga ledare.

Hur många och vilka lag är anmälda?

Så snart som möjligt efter sista anmälningsdatumet så kommer vi att presentera en preliminär lottning. Ni kommer då att kunna se vilka lag som är anmälda samt i vilka klasser. Anledningen till att vi väntar med att presentera detta är att inget lag är helt anmält tills anmälningsavgiften är betald. Det finns lag som är anmälda men som inte har betalt ännu, det finns även lag som har betalt men inte anmält sig. För att minska förvirringen presenterar vi inga anmälda lag innan vi vet säkert.

Vad behöver vi ta med oss till förläggningen?

Ni kommer att bo i vanliga klassrum så ni behöver ta med er sovsäck och liggunderlag/luftmadrass. Tänk dock på att vi beräknar ca 2 kvm per person ifall ni har stora luftmadrasser så blir det trångt.

Vilken skola kommer vi att bo på?

Det blir boende i dom skolsalar som finns på Nya Lunden skolan samt Aspero- och Änglagårdsskolan för de som har bokat skolboende på PSA.

Hur många spelare får vi vara i truppen?

Det finns ingen begränsning i antalet spelare i truppen utan den begränsning som finns är till varje match där det gäller 11 spelare plus 7 avbytare, 9 spelare plus 5 avbytare eller 7 spelare plus 5 avbytare. Ni kan alltså registrera 20 spelare i truppen så länge ni endast fyller i 11+7, 9+5 resp. 7+5 på laguppställningen som lämnas till domaren inför varje match.

Kommentarer

Göteborg & Co Team Göteborg